Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Parel op de herfstdag van Utrechts Landschap

5 oktober | 10:00 am - 4:00 pm

Op zaterdag 5 oktober staan we met een kraam van Dorpsakker De Parel op de jaarlijkse herfstmarkt in Amerongen van het Utrechts Landschap. Welkom!

Dit jaar belooft het een speciale editie te worden want het is alweer de tiende keer dat de Herfstmarkt gehouden wordt.

Wat natuurlijk blijft is dat alle op de markt aangeboden producten in het thema staan van natuur, ambacht en herfst. Ook dit jaar zijn er weer verschillende nevenactiviteiten. Want behalve gezellig rondsnuffelen tussen de 22 kramen terwijl men luistert naar sfeervolle muziek, kan men begeleidt door een gids genieten van een mooie herfstwandeling door het Amerongse Bos. Voor wie liever niet wandelt, staat de Bosboemel klaar voor een ritje door onze mooie natuur, ook heel leuk voor kinderen.

Voor het eerst dit jaar zal de onlangs geheel gerestaureerde 3e Tabaksschuur op het terrein geopend zijn. Hier wordt voor de kinderen een voorstelling van een kwartier door het Poppentheater uitgevoerd.

En dat is nog lang niet alles, want kinderen kunnen ook nog deelnemen aan een verrassende speurtocht naar boskabouters en knutselen of broodjes bakken boven een vuurtje.

Wie van dit alles trek heeft gekregen in iets lekkers kan op het Horecaplein terecht. Bijvoorbeeld voor een heerlijke kop soep. Maar ook een lekkere pannenkoek, gebakken met meel van de Amerongse molen Maallust of genieten van een heerlijke snack van Restaria de Brabander behoren tot de mogelijkheden. Zie deze link voor meer info.

Foto: Jan de Jong, Amerongen

Gegevens

Datum:
5 oktober
Tijd:
10:00 am - 4:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.utrechtslandschap.nl/activiteiten/evenement/herfstmarkt-amerongse-bos

Organisator

Dorpsakker De Parel
Telefoon
06-30264196
E-mail
esther.gijsbertsen@arocha.org

Locatie

Bezoekerscentrum Utrechts Landschap
Veenseweg 8
Amerongen,
+ Google Maps
Winkelmandje
27 okt - 2 nov 2024

NATUURWEEK IN FRANKRIJK

Ga dit najaar mee op natuurweek in Frankrijk, in de prachtige bergen van Les Courmettes bij A Rocha Frankrijk.

Deze website gebruikt cookies